Merk printerpatronen of huismerken

Raf

Wat is het verschil tussen printerpatronen van naammerken en andere inktalternatieven van derden?


Als u online naar inkt of toner hebt gewinkeld, weet u dat er een paar verschillende cartridge-opties beschikbaar zijn. Veruit de bekendste cartridges zijn cartridges van het merknaam, ook bekend als originele cartridges of OEM-cartridges. Dit zijn cartridges die door uw printerfabrikant voor uw printer zijn ontworpen en gebouwd.

Compatibele printer cartridges zijn daarentegen gebouwd door en verkrijgbaar bij een externe fabrikant. Dit aan een veel voordeligere prijs dan de gemiddelde cartridge van het merknaam. Ze bestaan al jaren en toch zijn er nog steeds veel printergebruikers die niet bekend zijn met deze betaalbare alternatieven.

In dit artikel zullen we de verschillen tussen de cartridge-soorten uitsplitsen. Zodat u de volgende keer dat u winkelt voor inkt of toner, een slimme aankoop kunt doen.

Eerst wat achtergrond …

De meeste printerfabrikanten volgen een model dat ze hun instap printers verkopen met verlies, terwijl ze het goedmaken met de prijs van een cartridge. In reactie daarop zijn er  alternatieve printer cartridge opties gekomen en zijn ze uitgegroeid tot een concurrerende en betrouwbare oplossing voor consumenten die willen besparen op printerkosten.

Wat is een compatibele printer-cartridge (Huismerk?)

Een compatibele cartridge is een gloednieuwe printer-cartridge die is gebouwd door een andere fabrikant dan uw printer. De meeste zijn uniek ontworpen om zich te onderscheiden van de tegenhanger van hun merknaam, maar ondanks structurele verschillen past de cartridge nog steeds in uw machine en drukt hij hetzelfde aantal pagina’s af, net als een OEM-cartridge. 

Zijn compatibele printer-cartridges net zo betrouwbaar als het merk van de naam?
Ja, de meeste zijn net zo betrouwbaar als het merk van de naam, maar doe je onderzoek voordat je een bepaalde cartridge-leverancier kiest. Dit heeft natuurlijk computechniek al voor u gedaan. We werken samen met een Nederlandse verdeler die prijs-kwaliteit een goed product aflevert.

Deze cartridges worden zeer goed beoordeeld en bieden gegarandeerd pagina na pagina uitzonderlijke printresultaten.

Natuurlijk blijft uw normale printergarantie ook geldig als je deze cartridges gebruikt. Ook is er geen extra slijtage om voor dit alternatief te kiezen. Bovendien heb je na enkele jaren de aankoopprijs van een nieuwe printer bij elkaar gespaard enkel door de juiste keuze van patronen.

Neem contact met ons op en geeft je printertype door. Wij mailen u terug met een scherpe prijs voor zowel originele als compatibele inktpatronen. Als je overtuigd bent door de prijs kan je deze bij u laten afleveren of in ons kantoor te Stevoort komen afhalen.

 

 

Mis nooit een bericht

Wordt op de hoogte gehouden bij een nieuw bericht
Only great content, we don’t share your email with third parties.
Arrow-up